Ndërlidhjet

Ish- presidenti çek, Havel do debutoj si regjisor


Ish-presidenti çek Vasllav Havel është gati të nisë projektin e tij të parë si regjisor për filmin me titull “Të lësh”. Në moshën 73 vjeçare Havel po realizon ëndërrën e tij të fëmijërisë për t’u bërë regjisor. Kjo pjesë fillimisht është vënë më 2008 në teatrin "Arsha" të Pragës dhe flet për vështirësinë, që kanë politikanët kur u duhet të dorëzojnë pushtetin.
Sipas Havel, ky film nuk do të jetë vetëm autobiografik.
XS
SM
MD
LG