Ndërlidhjet

Sejdiu në Forumin Ekonomik Islamik BotërorPresidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu ka takuar sot Tun Musa Hitam, kryetarin e Forumit Ekonomik Islamik Botëror, me të cilin bisedoi për mundësitë e bashkëpunimit të Kosovës me vendet anëtare të këtij forumi.

Në takimin e forumit në Kuala Lumpur të Malajzisë, marrin pjesë liderë dhe përfaqësues të 62 vendeve të botës.

Sejdiu i ftoi përfaqësuesit e biznesit nga këto vende të investojnë në Kosovë, ku u garantohen lehtësi të shumanshme legjislative dhe siguri e plotë e investimeve të tyre.

“Kosova, sikur edhe gjithë rajoni ynë, paraqet një hapësirë tërheqëse për investitorët tuaj të fuqishëm në fusha të ndryshme të ekonomisë dhe të bizneseve”, tha Sejdiu.
XS
SM
MD
LG