Ndërlidhjet

Rusi: Aktivistët homeseksualë marshuan në Moskë


Aktivistët homoseksualë kanë marshuar sot në Moskë, përkundër ndalesës zyrtare nga autoritetet e Rusisë.

Gjatë dy paradave të shkurtëra nuk ka pasur arrestime.

Në paradën e parë disa aktivistë e mbajtën një demonstratë të shkurtër, por e përfunduan atë kur i panë personat e uniformaur duke e bllokuar rrugën.

Një grup tjetër më i vogël ndërkombëtar, parakaloi në pjesën perëndimore të Moskës dhe e përfundoi marshin para se të arrinte policia.
XS
SM
MD
LG