Ndërlidhjet

OSBE: Turqia të zhbllokojë YouTubeOrganizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë i ka bërë thirrje Turqisë që të pushojë së bllokuari faqet e internetit si YouTube, dhe t'i respektojë normat ndërkombëtare për lirinë e shprehjes.

Më shumë se 5.000 faqe interneti janë bllokuar nga autoritetet turke në vitet e kaluara.

Hapi është mundësuar nga një ligj kundërthënës, i cili i jep shtetit mundësinë për të kontrolluar përdorimin e internetit.


XS
SM
MD
LG