Ndërlidhjet

Rompuy viziton Ballkanin


Presidenti i Bashkimit Evropian, Herman van Rompuy, të hënën do të nisë vizitën e tij të parë në vendet e Ballkanit Perëndimor. Fillimisht do të ndalet në Lubjanë dhe Zagreb, për të vazhduar më pas në Beograd dhe Prishtinë.

Rompuy ka deklaruar se me këtë vizitë “do që të konfirmojë se stabiliteti dhe intergimi evropian i Ballkanit Perëndimor mbeten të rëndësisë kyçe për Bashkimin Evropian”.
XS
SM
MD
LG