Ndërlidhjet

Kosovë: Zgjerohet akuza kundër Hashim Rexhepit


Prokuroria speciale e Kosovës i ka zgjeruar hetimet kundër guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës, Hashim Rexhepi, ka njoftuar EULEKS-i.

Akuzat shtesë kanë të bëjnë me “abuzim të pozitës zyrtare” dhe “marrje të ryshfetit”.

Sipas njoftimit, çështja ka të bëjë me lëshimin e licencave të punës të kompanive të sigurimit, gjatë periudhës 2006-2008.
XS
SM
MD
LG