Ndërlidhjet

Serbia, Kroacia e Sllovenia me hekurudhë të përbashkët



Serbia, Kroacia dhe Sllovenia kanë nënshkruar sot marrëveshjen që i hap rrugën krijimit të një kompanie të përbashkët hekurudhore. Kompania e përbashkët e tre shteteve synon që kjo degë e transporteve të modernizohet në përputhje me standardet evropiane.

Marrëveshja parasheh mes të tjerash dhe shkurtimin e kohës së udhëtimit me tren nga Lubjana në Stamboll, nga 57 orë që është aktualisht në 35 orë.
XS
SM
MD
LG