Ndërlidhjet

Shtëpia e Bardhë kritikon RusinëShtëpia e Bardhë ka shprehur shqetësimin për arrestimin e dhjetëra protestuesve në Rusi. protesta kishte si synim kundërshtimin e masave kufizuese të lirisë së shprehjes dhe grumbullimit.

"Pengimi i qytetarëve rusë për të ushtruar të drejtat e tyre bazë shkon në kundërshtim me normat e përbashkëta ndërkombëtare dhe interesin e përbashkët për modernizim" tha zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë.
XS
SM
MD
LG