Ndërlidhjet

NATO ka dilema për afatet në AfganistanNATO tha nuk do të mund t’i përmbushë afatet për t’i transferuar përgjegjësitë e sigurisë tek forcat afgane, dhe u bëri thirrje aleatëve të ofrojnë më tepër instruktorë specialistë.

Gjenerali Uiliam Kaldvel, kreu i misionit stërvitës në Afganistan, tha sot në Bruksel se janë akute trainimet për policinë speciale dhe policinë paramilitare.

Numri i përgjithshëm prej 305 mijë policëve dhe ushtarëve afganë është jetik për synimet e SHBA-ve dhe NATO-s për tërheqjen përfundimtare të trupave nga ky vend.
XS
SM
MD
LG