Ndërlidhjet

Berlin: Rreziku terrorist, nuk ka vend për alarmQeveria gjermane është treguar e përmbajtur duke theksuar se nuk ka vend për alarm lidhur me rreziqet për sulme terroriste në Evropë. Berlini tha se nuk ka informacione që tregojnë se rreziku nga sulmet terroriste në këtë vend është i menjëhershëm.

Shtetet e Bashkuara, Britania dhe Japonia kanë kërkuar nga qytetarët e tyre që të jenë të kujdesshëm gjatë ushëtimeve në Evropë për shkak të rrezikut në rritje nga sulmet terroriste.
XS
SM
MD
LG