Ndërlidhjet

Mjekimi i parë me qeliza të embrioneve njerëzoreMjekët amerikanë kanë filluar trajtimin e një pacienti me qeliza të marra nga embrionet njerëzore.

Gerona, një kompani në Kaliforni, ka shpenzuar 170 milionë dollarë në zhvillimin e mjekimit me qeliza të embrioneve njerëzore për lëndime të shtyllës kurrizore.

Qelizat e marra nga embrionet njerëzore mund të prodhojnë çdo lloj qelize nëse futen në trupin e njeriut, çfarë mund të ndihmojë në rehabilitimin nga sëmundje të ndryshme.

Duhen shumë vite provash për të parë nëse terapia në fjalë është e suksesshme dhe efikase.
XS
SM
MD
LG