Ndërlidhjet

Fijon: Do fokusohem në rritjen ekonomikeFransoa Fijon, i riemëruari për kryeministër të Francës ka thënë përmes një deklarate për media se ai do të lëvizë drejt një faze të re, ku qeveria do të foksuohet ne rritjen ekonomike.

“Pas 3.5 vjet të refomrave të guximshme, të kryera me gjithë krizën e egër globale ekonomike dhe financiare, unë po filloj… një fazë të re me përcaktimin, që do t’i mundësojë vendit tonë të fuqizojë rritjen e ekonomisë, vendet e punës, të promovojë solidaritetin dhe të ruajë sigurinë për popullin francez”, ka thënë Fijon.
XS
SM
MD
LG