Ndërlidhjet

BE: Bosnja ngec prapa fqinjëveZyrtarët e lartë të Bashkimit Evropian në Bosnje thanë se vendi është shumë prapa vendeve fqinje në miratimin e normave të BE-së.

Valentin Inzko, përfaqësues i BE-së në Bosnje, tha se vendi do të izolohet, po që se serbët, kroatët dhe msylimanët e Bosnjes nuk punojnë së bashku për të zhvilluar një qeveri funksionale federale.

Austriaku Inzko, bëri këto komente në Venë, në 15 vjetorin e Marrëveshjes së Dejtonit, e cila i dha fund luftës etnike- konflikit më të dhunshëm evropian që nga Lufta e Dytë Botërore.
XS
SM
MD
LG