Ndërlidhjet

FSK-ja ndihmon banorët e ShkodrësNjësitë e Forcës Kosovare të Sigurisë kanë arritur në Shkodër për të ndihmuar banorët e zonës, që janë goditur nga përmbytjet.

Njësia e Kërkim shpëtimit me 59 anëtarë, në mesin e të cilëve dhe personel mjeksor, po merr pjesë në operacionet e gjendjes së jashtëzakonshme. FSK-ja ka qenë në këtë zonë dhe në fillim të këtij viti, për të ndihmuar në një situatë të ngjashme.
XS
SM
MD
LG