Ndërlidhjet

LDK: Dyshime për Skenderajn e Drenasin


Të dhënat e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për pjesëmarrjen e qytetarëve në votime në Skenderaj e Drenas vënë në pikëpyetje legjitimitetin e procesit zgjedhor, kanë vlerësuar përfaqësues të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Arben Gashi, nga LDK-ja, tha se do të përdoren mekanizmat ligjorë për të “vënë në vend demokracinë” lidhur me këtë çështje.

Ai shprehu dyshimin për saktësinë e të dhënave për pjesëmarrje në votime për këto komuna dhe tha se ato do të kontrollohen nga partia.
XS
SM
MD
LG