Ndërlidhjet

Rusët votojnë në zgjedhjet rajonale


Qytetarët do të votojnë sot për zgjedhjen e anëtarëve të parlamenteve rajonale në 12 rajone ruse, nga Lindja e Largët në Baltik.

Zgjedhjet shihen si provë për fuqinë e partisë së kryeministrit Vladimir Putin.

Raportet thonë se Rusia e Bashkuar ka gjasa të mbajë shumicën në 12 legjislaturat rajonale, por sondazhet e fundit flasin për rënie të popullaritetit të kësaj partie, për shkak të shqetësimeve që lidhen me inflacionin dhe çështje të tjera.
XS
SM
MD
LG