Ndërlidhjet

SHBA: Interneti burim kryesor i lajmeveLajmet gjithnjë e më shumë po lexohen në internet, ndërsa televizioni, radioja dhe shtypi po e humbin publikun, tregojnë rezultatet e një hulumtimi në Shtetet e Bashkuara.

Hulumtimi tregon se mjetetet e komunikimit kanë bërë që më shumë njerëz të përcaktohen që lajmet t'i kuptojnë përmes internetit.

Sipas hulumtimit, në dhjetor 2010, 41 përqind e amerikanëve thanë se lajmet kryesisht i lexojnë përmes internetit, për dallim nga 17 përqind në periudhën e njëjtë të vitit 2009.
XS
SM
MD
LG