Ndërlidhjet

Pejë, dënohet për posedim të paligjshëm armësh


Një trup gjykues i përbërë nga gjykatës kosovarë dhe të EULEX-it në Gjykatën e Qarkut në Pejë ka shpallur fajtor Marian Konajn, për posedim të paautorizuar të armëve dhe e ka dënuar atë me një vit burgim.

"Marian Konaj është liruar nga akuzat për vrasje të rëndë dhe lëndime të rënda trupore, meqë gjykata ka vërtetuar se nuk kishte prova të mjaftueshme për të dëshmuar se ai i kishte kryer ato vepra", thuhet në komunikatën e EULEX-it.
XS
SM
MD
LG