Ndërlidhjet

Di Paola: Dhuna dëshmon nevojën për NATO-n


Komiteti Ushtarak i NATO-s, i udhëhequr nga admirali Gjanpaulo Di Paola, ka vizituar sot Kosovën, ku është pritur nga komandanti i KFOR-it, Erhard Byler.

Në Shtabin e Përgjithshëm të KFOR-it, delegacioni i NATO-s u takua me kryeministrin Hashim Thaçi dhe ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Agim Çeku.

Admirali Di Paola ka shprehur mirënjohjen e tij për punën e bërë nga KFOR-i dhe FSK-ja, duke nënvizuar nevojën për "bashkëpunim të mëtejmë të të gjithë akterëve në terren".

“Shfaqja e dhunës së voni dëshmon nevojën për NATO-në dhe partnerët që të qëndrojnë në rajon, për t'u garantuar njerëzve të Kosovës një ambient paqësor dhe stabil, liri të lëvizjes dhe siguri", tha, pos tjerash, Di Paola.
XS
SM
MD
LG