Ndërlidhjet

Serbët nga Kosova tentojnë të hyjnë ilegalisht në Kroaci


Patrullat e përbashkëta të policive kufitare të Bosnjes dhe Kroacisë kanë zbuluar 17 shtetas serbë të Kosovës duke tentuar që të kalojnë ilegalisht kufirin dhe të hyjnë në Kroaci.

Radisha Samarxhija nga Policia Kufitare e Bosnjës tha se ata kanë zënë dje pasdite në këtë kalim kufitar dy automjete me 7 të rritur dhe dhjetë fëmijë.

Në afërsi janë zënë shtetasit e Bosnjes, Mirko Pushiq dhe Ivan Budiq, si tëdyshuar se janë përfshirë në kalimin ilegal të kufiritte personave ne fjale.
XS
SM
MD
LG