Ndërlidhjet

Shqiptohet masa për zyrtarët e shëndetësisë


Gjykata e Qarkut e Prishtinës i ka shqiptuar 30 ditë paraburgimm sekretarit të përhershëm të Ministrisë së Shëndetësisë, Ilir Tolaj.

Ndërkaq, Zenel Kuçit, udhëheqës i Zyrës së Prokurimit, dhe Hajrullah Fezës dhe Bekim Fushës, udhëheqës të njësisë farmaceutike në Ministrisë e Shëndetësisë, kjo gjykatë u ka shqiptuar masën e arrestit shtëpiak.

Zyrtarët në fjalë janë arrestuar dje nën akuzat për korrupsion.
XS
SM
MD
LG