Ndërlidhjet

Italia identifikon viktimat e tragjedisë


Viktima e parë që ka pësuar nga tragjedia e anijes në Itali, është identifikuar të ketë qenë një anëtar hungarez i ekuipazhit.

Sandor Feher, një viloinist 38-vjeçar nga Hungaria, ka punuar si artist në "Concordia Kosta".

Kjo e fundit ka goditur shkëmbin të premten e kaluar, pasi kapiteni ka bërë një manovrim të paautorizuar.

Autoritetet sot kanë bërë publikë edhe emrat e 26 udhëtarëve të humbur që kryesisht janë nga Gjermania, Franca dhe Italia.

Në kohën e incidentit që zuri vend në brigjet perëndimore të Italisë, anija transportonte mbi 4,200 pasagjerë dhe anëtarë të ekuipazhit.
XS
SM
MD
LG