Ndërlidhjet

Rusi: Putin dhe Medvedev së bashku për Një Maj


Putin dhe Medvedev në marshin e sotëm në Moskë
Presidenti i zgjedhur i Rusisë, Vlladimir Putin, dhe ai në largim, Dmitri Medvedev, sot u janë bashkuar dhjetëra mijëra njerëzve në marshin në Moskë, për ta shënuar Një Majin, ditën e punëtorëve.

Putini, Medvedevi dhe prefekti i Moskës, Sergej Sobjanin, e udhëheqnin kolonën e punëtorëve nëpër qendër të qytetit, derisa pjesëmarrësit i valvitnin flamujt ose bartnin pankarta me mbishkrime ku lavdërohej Kremlini, ndërsa bëhej tallje me protestat e opozitës.

Më 7 maj, Vlladimir Putini do të inaugurohet në postin e presidentit të Rusisë, që do të jetë mandati i tij i tretë i paprecedent i presidencës së tij.

Katër vitet e fundit ai ishte kryeministër.
XS
SM
MD
LG