Ndërlidhjet

Përvjetori i aterimit të fundit në Hënë


Astronautët e NASA-s Eugene Cernan dhe Harrison Schmitt, eksploruan sipërfaqen e Hënës gjatë misionit Apollo 17, në dhjetor të vitit 1972, hera e fundit që dikush e ka lënë orbitën e Tokës dhe ka vendosur këmbën në Hënë. Ata kritikojnë programin e hapësirës së SHBA-ve, duke thënë se kanë pritur që misioni i tyre do të fillojë një rrugë drejt udhëtimit hapësirë​​.

XS
SM
MD
LG