Ndërlidhjet

Toka gjatë natës


NASA ka publikuar foto unike të planetit Tokë të fotografuar natën me anë të një pajisjeje të posaçme përmes satelitit. Ka detaje fascinuese, të cilat mund të shihen, si anijet në lumin Nil dhe varka të peshkimit në Detin e Verdhë. Video: NASA, janar 2013.

XS
SM
MD
LG