Ndërlidhjet

Aplikacione për majmunë


Smithsonian National Zoo në Uashington ka filluar programin "aplikacione për majmunë", ku i lejojnë majmunët të bëjnë muzikë, të vizatojnë dhe të komunikojnë me njëri tjetrin. Ky program ka filluar të përdoret edhe në 12 kopshte zoologjike nëpër botë.

XS
SM
MD
LG