Ndërlidhjet

Matematikë me "rap" muzikë


Një mësues në një shkollë në periferi të Washingtonit ka gjetur një mënyrë të veçantë për të angazhuar dhe motivuar nxënësit e tij, duke sjellë ritëm dhe argëtim në lëndën e matematikës. Kjo formë e mësimdhënies është mirëpritur posaçërisht nga ata studentë, të cilët anglishten e kanë gjuhë të dytë. Video: VOA

XS
SM
MD
LG