Ndërlidhjet

Kosova shënon këtë të diel pesë vjetorin e shtetësisë.

Gjatë manifestimeve dhe ngjarjeve që do të shënojnë këtë përvjetor, vlerësime të shumta do të dëgjohen për sfidat, arritjet dhe ngecjet në përpjekjet për shtet-formim.

Radio Evropa e Lirë ua ofron këtë platformë juve lexues të nderuar, për të shprehur edhe ju mendimin tuaj në këtë përvjetor.

Këtu mund të klikoni për të na dërguar çfarëdo ilustrimi që keni, fotografi apo incizim.

Forumin e mëposhtëm mund ta shfrytëzoni për të dhënë mendimin tuaj.

Redaksia

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG