Ndërlidhjet

KS diskuton punën e Tribunalit të Hagës


Këshilli i Sigurimit i OKB-së (foto arkivi)
Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara do të diskutojë të mërkurën për punën e Tribunalit të Hagës, përfshirë edhe bashkëpunimin e vendeve të ish-Jugosllavisë me gjykatën.

Raportet e rregullta gjashtëmujore do t’i dorëzojnë kryetari i Tribunalit, Theodor Meron, dhe kryeprokurori Serge Brammertz.

Brammertz, në kuadër të përgatitjesë së raportit, ka qënduar në fillim të majit në Serbi dhe ka vlerësuar se bashkëpunimi i saj është i mirë, raporton Shërbimi i Ballkanit i Radios Evropa e Lirë.
XS
SM
MD
LG