Ndërlidhjet

Vazhdojnë edhe sot bisedimet teknike


Bruksel
Në Bruksel vazhdojnë edhe sot bisedimet teknike midis Prishtinës dhe Beogradit, në lidhje me telekomunikacionin, gjyqësorin, policinë dhe sigurinë, shkruajnë mediat serbe.

Ministri serb i telekomunikimeve, Rasim Lajiq, ka paralajmëruar se sot do të dorëzohen propozimet e të dyja palëve për kodin telefonik të Kosovës.

Të hënën, palët janë pajtuar që Telekomit të Serbisë t’i jepet licenca për telefoninë fikse në Kosovë, ndërsa kanë dështuar të merren vesh për energjetikën, pasi Serbia ka kërkuar licencimin e një operatori, i cili do të merrej ekskluzivisht me komunitetin serb.

Një gjë e tillë është hedhur poshtë nga Prishtina.
XS
SM
MD
LG