Ndërlidhjet

IQ

IQ - Në fokusin e kamerës së Lumit


Lumi, fëmija i vetëm në familjen Hamiti, është 10 vjeçar.

Në moshën katër vjeçare, Lumi u njoftua me fotografinë, dhe që nga ajo kohë fotografimi iu bë pasion.

Ai çdo ditë i kalon disa orë duke fotografuar.

Inspirohet më së shumti nga lulet, dhe ato janë pikërisht fokusi i kamerës së tij, por nuk i anashkalon as portretet dhe natyrën.

Lumi vijon mësimet në Shkollën Fillore "Xhemajl Mustafa" në Prishtinë, dhe është
nxënës i shkëlqyeshëm.

Përpos fotografisë, Lumi është edhe sportist i dalluar. Ai tashmë ka shiritin e kaftë në karate.
  • 16x9 Image

    Ariana Kasapolli - Selani

    Ariana Kasapolli - Selani ka lindur më 15.04.1980 në Prishtinë. Shkollimin fillor, të mesëm dhe universitar e ka ndjekur në Prishtinë, ku edhe ka diplomuar në Fakultetin e Gazetarisë. Si korrespondente e Radios Evropa e Lirë punon që nga viti 2009. Është e martuar dhe ka tre fëmijë.

XS
SM
MD
LG