Ndërlidhjet

Thaçi vizitoi Komunën e Mamushës


Kryeministri Hashim Thaçi
Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka vizituar sot Komunën e Mamushës, ku është pritur nga kryetari Arif Bytyç.

Sipas njoftimit për media, Bytyç e ka njoftuar Thaçin me të arriturat e Komunës së Mamushës, me projektet e implementuara dhe ato që janë në vazhdim.

Kryeministri, në anën tjetër, ka theksuar vazhdimin e mbështetjes së Qeverisë së Republikës së Kosovës për projektet që do të zbatohen në vazhdimësi në Komunën e Mamushës.
XS
SM
MD
LG