Ndërlidhjet

Malejziani dëshiron ta zëvendësojë bisturinë me skaner


(Ilustrim)
Sipërmarrësi nga Malejzia, Matt Chandran dëshiron që të rikthejë në qendër të vëmendjes një ide të tij të mëparshme për zëvendësimin e bisturisë me një skaner ndërsa laboratorin e autopsisë me një kompjuter “touchscreen”.

Lajmi është publikuar nga agjencia Reuters.

Ai beson që autopsia e tij digjitale mund ta zëvedësojnë traditën shekullore të prerjes së trupave pa jetë me thikë, duke shpejtuar hetimet, reduktimin e stresit të familjeve që e kanë humbur anëtarin e tyre dhe fashitjen e ndjeshmërisë fetare.
XS
SM
MD
LG