Ndërlidhjet

Shqipëri: Nënkryetar i Kuvendit – Vangjel Dule


Pamje nga Tirana
Në Kuvendin e Shqipërisë sot është votuar për zgjedhjen e nënkryetarit të këtij institucioni.

Me 104 vota për, 4 kundër dhe 6 abstenime, në këtë pozitë u zgjodh Vangjel Dule (PBDNJ), i cili ishte propozuar nga partitë që e kanë shumicën në Kuvend.

Sot u bë e ditur se në Kuvendin e Shqipërisë funksionojnë pesë grupe parlamentare të partive politike: Partia Socialiste (65 deputetë), Partia Demokratike (45), Lëvizja Socialiste për Integrim (16), Partia Republkikane (7) dhe Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet (7).
XS
SM
MD
LG