Ndërlidhjet

Frattini ndihmon Serbinë “pa kompensim”


Franco Frattini
Ish-shefi i diplomacisë italiane dhe nënpresidenti i dikurshëm i Komisionit Evropian, Franko Frattini, ka pranuar thirrjen e Qeverisë së Serbisë për t’i ofruar ndihmë dhe mbështetje në procesin e anëtarësimit në Bashkimin Evropian.

“Falë përvojës së gjatë dhe të jashtëzakonshme në nivelin më të lartë të institucioneve evropiane dhe botërore, si dhe kredibilitetit në komunitetin ndërkombëtar, Frattimi do t’i ndihmojë Qeverisë së Serbisë në procesin e integrimit evropian, posaçërisht në lidhje me kapitujt 23 dhe 24 të negociatave për anëtarësim”, thuhet në komunikatën e Qeverisë serbe.

Sipas së njëjtës, Frattini do të angazhohet “pa kompensim”.
XS
SM
MD
LG