Ndërlidhjet

Rruga e errët e një gruaje


Akhtara dhe vajza e saj gjashtë vjeçare Gul Pari, kërkojnë lëmoshë në një rrugë në jugperëndim të Kabulit. Ajo nuk ka arritur të gjejë punë dhe të ofrojë qëndrueshmëri për katër fëmijët e saj, që kur njeriu me të cilin refuzoi të martohej, hodhi acid në fytyrën e saj.

XS
SM
MD
LG