Ndërlidhjet

Amazon.com: Test për dërgimin e pakove me aeroplanë pa ekuipazh


Shefi i kompanisë Amazon.com Jeff Bezos
Shefi i kompanisë Amazon.comn, Jeff Bezos, thotë se kjo kompani e shitjes në Internet, do ta testoj dërgimin e pakove me përdorim të aeroplanëve pa ekuipazh.

Gjatë një interviste në rrjetin televiziv amerikan CBS, ai tha se aeroplanët pa ekuipazh mund të transportpojnë pako deri në 2.3 kilogramë.

Sipas tij, kjo paraqet 86% të dërgesave të kompanisë.

Zoti Bezos ka shpjeguar se këta aeroplanë do t’i merrin artikujt nga qendrat e shpërndarjes së kompanisë Amazon.com dhe do t’i dërgonin ato në shtëpitë e blerësve.

Sipas tij, ky projekt do të mund të realizohej brenda 4 apo 5 vitesh.
XS
SM
MD
LG