Ndërlidhjet

Dorëshkrimi i Springsteenit del në ankand


Bruce Springsteen
Teksti i këngës së Bruce Springsteenit “Born to Run”, i shkruar nga dora e tij më 1975, ka dalë në shitje në Sotheby.

Shtëpia e ankandeve ka thënë se shumica e rreshtave në këtë version janë të papublikuar dhe të paregjistruar.

Vlerësimi i dorëshkrimit sillet nga 70,000 deri në 100,000 dollarë.

Springsteen është i njohur për shkrimin e teksteve të këngëve në fletore.
XS
SM
MD
LG