Ndërlidhjet

OSBE: Mjedis armiqësor për mediat


Hungary -- Dunja Mijatovic , OSCE Representative on Freedom of the Media, Budapest, 18Jan2011
Përfaqësuesja e OSBE-së për Media të Lira, Dunja Mijatoviq ka lëshuar një deklaratë që denoncon përkeqësimin e vazhdueshëm të situatës lirisë së mediave në Ukrainë.

Në deklaratën e saj më 9 maj, Mijatoviq tha se ajo ishte "tronditur nga ky mjedis armiqësor për mediat dhe përsëri u bëj thirrje të gjitha palëve që të përmbahen nga praktikat kufizuese dhe të dhunshme kundër gazetarëve".

Mijatoviq tha, "Sulmet që ne po i shohim çdo ditë në Ukrainë nuk janë asgjë më shumë se shkelje të rënda të të drejtave themelore të njeriut."
XS
SM
MD
LG