Ndërlidhjet

Kryeministri kroat, Zoran Milanoviq, ka larguar nga kabineti i tij i qendrës së majtë ministrat e shëndetësisë dhe atë të arsimit duke i zëvendësuar ata me zyrtarë të pavarur.

18 muaj para se t’i përfundojë mandati katërvjeçar, qeveria e social demokratëve në përgjithësi ka dështuar që të mbaj premtimet për reforma të thella dhe kthesë ekonomike, raporton Reuters.

Në zgjedhjet e fundit për Parlamentin e Evropës, partia qeverisëse kroate ka humbur përballë partisë konservatore, HDZ.
XS
SM
MD
LG