Ndërlidhjet

Gjeorgji: Ratifikohet marrëveshja me BE-në


Pamje nga pjesa qendrore e kryeqytetit Tbilisi në Gjeorgji

Kryetari i Parlamentit të Gjeorgjisë, Davit Usupashvili, tha sot se Marrëveshja për Asocim me Bashkimin Evropian do të ratifikohet më 18 korrik.

Gjeorgjia, Moldavia dhe Ukraina, më 27 qershor në Bruksel, e kanë nënshkruar këtë marrëveshje, e cila i sjell ata më afër Bashkimit Evropian.

Parlamenti i Moldavisë tashmë e ka ratifikuar këtë marrëveshje me Bashkimin Evropian.

XS
SM
MD
LG