Ndërlidhjet

Lufta e Parë Botërore: Skena të jetës dhe vdekjes

Më 28 korrik 1914, trupat austro-hungareze qëlluan me të shtënat e para gjatë pushtimit të Serbisë, që shënoi fillimin e Luftës së Parë Botërore. Konflikti rezultoi me më shumë se 16 milionë të vdekur ushtarakë dhe civilë, por nuk sollën fundin e dëshiruar dhe të ëndërruar. Njëqind vjet më vonë, të përfshira në këtë koleksion, imazhet e tmerrshme nga lufta, që ruajnë fuqinë dhe rëndësinë e tyre, janë zbuluar kohët e fundit dhe janë prezantuar para publikut.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG