Ndërlidhjet

Rama: Shqiptarët të mos humbasin momentin


Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Shqipëria dhe Kosova kanë një potencial të jashtëzakonshëm që duhet ta shfrytëzojnë për zhvillimin e gjithëmbarshëm të të dyja shteteve, ka deklaruar kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Ai i ka bërë këto komente në një debat të organizuar nga Lëvizja FOL në Prishtinë, ku është diskutuar për partneritetin Kosovë-Shqipëri.

“Tek ky momentum, perceptoj një potencial të panjohur më parë, zhvillimi demokratik politik dhe ekonomik, po aq edhe një rrezik shumë të madh humbjeje të këtij momentumi, pa arritur të shfrytëzojmë këtë potencial që e kemi në dorë, por jo përgjithmonë dhe jo domosdoshmërisht të përsëritshëm të paktën ne 50 vjetët e ardhshëm”, ka thënë Rama.

XS
SM
MD
LG