Ndërlidhjet

Protestuesit: Mos paguani faturat e energjisë


Foto nga arkivi

Ulja e çmimit të energjisë elektrike, kthimi i tarifës së lirë në orarin ditor që praktikisht nuk ekziston si dhe transparenca publike mbi pronarin e ri të Distribucionit, kanë qenë kërkesat kryesore të disa qytetarëve që kanë protestuar të hënën para ndërtesës se Distribucionit për Furnizim më Eenergji Elektrike, i njohur më shkurtesën KEDS.

Protesta është organizuar nga Klubi Politik i Studentëve dhe përkrahur nga një numër i organizatave joqeveritare që veprojnë në Kosovë

XS
SM
MD
LG