Ndërlidhjet

Siemens AG dhe Administrata Shtetërore kineze për Industri dhe Tregti (SAIC) e kanë hedhur poshtë një artikull të Reuters ku SAIC e ka hetuar njësinë për shëndetësi të kompanisë gjermane për “ryshfet komercial”.

“SAIC nuk ka nisur hetim për ryshfet komercial ndaj njësisë së shëndetësisë së Siemensit”, ka thënë zëdhënësi i SAIC përmes një komunikate që është publikuar në faqen e internetit të SAIC.

XS
SM
MD
LG