Ndërlidhjet

Familjet e të zhdukurve me deklaratë të përbashkët


Prishtinë

Në Prishtinë dhe në Beograd, përfaqësuesit e familjeve të personave të zhdukur gjatë luftës në Kosovë janë shprehur të zhgënjyer me qasjen e autoriteteve ndaj procesit të ndriçimit të fatit të të afërmeve të tyre.

Në një deklaratë të përbashkët, ata kanë kërkuar që këtë çështja të ngrihet në tryezën e bisedimeve të ndërmjetësuara nga Bashkimi Evropian.

Edhe 16 vjet pas përfundimit të luftës në Kosovë, nuk dihet asgjë për fatin e rreth 1,650 personave, shumica e të cilëve shqiptarë të Kosovës.

XS
SM
MD
LG