Ndërlidhjet

Rihapet stacioni i trenave në Budapest


Migrantët nga Lindja e Mesme, nxitojnë për të zënë një vend në tren, pas hapjes së stacionit të trenave në Budapest. Stacioni ishte i mbyllur dhe migrantët ishin detyruar të flenë në qiell të hapur. Por, operatori i hekurudhave në Hungari, deklaroi se nuk ka linja direkte për në Evropë. Video Reuters

XS
SM
MD
LG