Ndërlidhjet

Panairi i Artizanateve dhe Trashëgimisë


Në Prishtinë, është hapur Panairi i Artizanateve dhe Trashëgimisë Kulturore 2015, i cili do të vazhdojë edhe më 7 e 8 tetor. Këtë panair e organizon Qendra e Gruas “Dera e Hapur” dhe është i njëmbëdhjeti me radhë, që nga viti 2005. Panairi organizohet në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane në Kosovë dhe ka për qëllim promovimin e vlerave.

XS
SM
MD
LG