Ndërlidhjet

Kurti "ka refuzuar" të japë deklaratën para prokurorit të rastit


Albin kurti

Departamenti për Krimeve të Rënda në Prokurorinë Themelore të Prishtinës ka bërë të ditur se ka filluar hetimet kundër deputetit Albin Kurti, i cili dyshohet se ka kryer veprat penale: shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm, përdorimi i armës dhe pengimi i personit zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare.

"Policia e Republikës së Kosovës ka zbatuar sot urdhërin e Gjykatës dhe e ka sjellë të pandehurin Kurti në Prokurorinë Themelore në Prishtinë, i cili ka refuzuar të japë deklaratën e tij para prokurorit të rastit. Prokurori ka ushtruar kërkesë për caktimin e paraburgimit ndaj të pendehurit Kurti dhe kjo kërkesë është parashtruar, pasi që i njëjti nuk i është përgjigjur ftesës së prokurorisë, ka përsëritur kryerjen e veprës penale dhe ka qëndruar në arrati", thuhet në njoftimin e Prokurorit të Shtetit.

Për më shumë hollësi lexoni këtu.

XS
SM
MD
LG