Ndërlidhjet

Parfumi Putin


Ka bluza me Putinin, gota me Putinin dhe kukulla me Putinin. Tani, një krijues parfumesh ka bërë edhe parfumin Putin. “Udhëheqësi numër një” është quajtur aroma e re, e cila tashmë ka dalë në shitje në Moskë.

XS
SM
MD
LG